Press "Enter" to skip to content

Kroniske smerter kræver moderne smertebehandling

Når man har længerevarende og kroniske smerter kan man tit komme til at føle at man sidder fast i en ond spiral af fastlåste bevægelser og mange smerter, men med moderne smertebehandling, der er tilpasset din smerte kan du bryde fri af den spiral og opleve et effektivt genoptræningsforløb. Hos Smertefribevægelse, der er en privat smerteklinik i Århus kan du få en sådan behandling. Et forløb består af uddannelse i hvad smerte er, træningssessions hvor du bliver vejledt i effektive øvelser og bevægelser, og du får redskaber til at kunne håndtere smerter resten af dit liv. Det er nemlig muligt at få et liv, hvor smerter ikke er en begrænsning.

Hvordan kommer man i gang med et smertebehandlingsforløb?

Det er ganske nemt at komme i gang med et forløb: første skridt er, at du booker en konsultation online, hvorefter du møder op til den første og gratis 55 minutters samtale. Herefter skal I mødes igen til en 2 timers screening, hvor du også bliver undervist i moderne smerteforståelse og –behandling. Herefter starter din individualiserede genoptræning, som består af en række sessions p mellem 55 og 110 minutter. Det er her du får styr på strategier og redskaber til at behandle og håndtere dine smerter, så du på sigt kan blive for behandlere og selv håndtere dine smerter.

Hvem kan komme i behandling på smerteklinikken?

Alle med kroniske eller længerevarende smerter kan komme i behandling, uanset om du har smerter i ryggen, nakken, skulderen, knæ, hoften eller et andet sted. Dit forløb kommer nemlig altid til at tage udgangspunkt i netop dine smerter. Det er altid dig, dine smerter og din specifikke situation, der er i fokus. Book en gratis og uforpligtende konsultation på deres website og få hjælp til at leve smertefrit.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *