Press "Enter" to skip to content

Kranz & Ziegler – Unik æstetik og medrivende storytelling

Kranz & Ziegler er et smykkebrand, der på en helt unik måde forener æstetik og storytelling. Siden firmaet blev etableret i 2003 har det fuldt forståeligt haft meget stor succes. Et besøg på Kranz & Zieglers hjemmeside er en æstetisk fryd, der kan fremkalde det ene glædesfyldte og længselsfulde suk efter det andet, fordi smykkerne ganske enkelt er utrolig smukke. Der er vidt forskellige stilarter, men designkvaliteten og stilsansen er uomtvistelig og konsekvent i alle kollektioner. 

Story, Design Lab og margueritter

Er der noget Kranz & Ziegler er kendt for, så er det Story-armbåndene, hvor charmes på forskellig vis kan på påsættes. Armbåndene er lavet af bl.a. silke, lammeskind, slangeskind og lænker. Det er meget spændende og dekorative smykker, hvor kunderne kan lave storytelling med forskellige charms. Men også margueritsmykkerne er meget populære og med god grund. De findes i klassiske udgaver med et nostalgisk tvist, men også i mere rå og moderne udgaver. Margueritsmykkerne vil uden tvivl blive ved med at tiltale mange kunder. Som om alt dette ikke er nok for alle smykkeelskere, så har Kranz & Ziegler ovenikøbet skabt et Design Lab, hvor upcoming talenter har fået lov til at udfolde sig med smykkedesign. – Og resultaterne er meget vellykkede. Henholdsvis Stine Bramsen, Christine Bukkehave og Sigrun Uggerby har skabt hver deres kollektion. Bramsens smykker er feminine, raffinerede og generøse i udtrykket. Bukkehaves kollektion er minimalistisk, stram og stærk. Uggerby har ladet sig inspirere af lærketræ, og hendes smykker har et organisk og naturinspireret udseende. Tre vidt forskellige designlinjer, der på hver deres måde er afsindig flotte. Hos Kranz & Ziegler der noget for næsten enhver smag.

Kranz & Ziegler – Til kvinder med sans for gennemført design

Smykkerne fra Kranz & Ziegler har et stærkt æstetisk look, der med et stilfuldt, kreativt og gennemført design taler til stilbevidste kvinder med sans for kvalitet og lækkert design.