Press "Enter" to skip to content

Klæd kokken på med kokketøj fra imagewear.dk

Hvis du er indehaver eller bestyrer af en café eller restaurant, har du nok for længst sørget for, at dit gulv personale – tjenere, floor managers, afryddere osv – er klædt ordentligt på til opgaven i passende uniformer, så gæsterne føler, at de er i trygge og professionelle hænder. Men har du også overvejet, at dit køkken personale bør være ”dressed to success”, førend restaurantens image er helt gennemført?

Forestil dig et selskab, som bliver så ovenud begejstrede for deres måltid, at de beslutter at hilse på kokken – og finder ham iført en gammel Manowar t-shirt og et par udtjente jeans med huller og hængemås. Det ville virke helt forkert, og slet ikke svare til forventningerne hos et selskab, der netop har indtaget en menu, som måske var en Michelin stjerne værdig!

Derfor er det en god idé at sørge for, at dit køkkenpersonale – det være sig kokke elever, opvaskere, køkken assistenter, og i særdeleshed kokken eller kokkene – er iført en beklædning, som understøtter resten af restaurantens outlook. En kok bør som minimum være iført et lækkert forklæde, aller helst en rigtig kokkejakke, og gerne kokkebukser. En kokkehue tjener hygiejniske hensyn, og kan således være formet som en bandana, en sixpence, eller en cap – den behøver ikke modsvare det klassiske billede af en hvid, storpuldet kokkehue.

Hos imagewear.dk finder du kokkebeklædning i mange forskellige udformninger. Fælles for alt kokketøj fra imagewear.dk er, at det er nemt at vaske og få rent, samtidig med at det er designet til komfort og udført i lette og åndbare materialer, som gør, at tøjet er behagelig at have på i mange timer ad gangen.

Se udvalget af kokketøj – herunder forklæder og forstykker, kokkejakker til damer, kort- og langærmede kokkejakker (og de tilhørende knapper), kokkebukser med eller uden striber og tern, samt selvfølgelig et udvalg af kokkehuer, på imagewear.dk