Press "Enter" to skip to content

Indfri din farmerdrøm med disse gode råd

Har du arvet en gård, eller vil du gå imod familietraditionerne og starte dit eget liv op på landet? Hvad end din grund er, er livet på gården mere en livsstil end et job. Der er mange gode ting i vente, men du vil også løbe ind i udfordringer, som du ikke havde forestillet dig. Vi giver dig her tre gode råd med på vejen.

Hav en konkret plan for øje

Ved du, hvad du vil med din gård? Eller vil du bare gerne eje en gård med lidt heste, grise, køer og får? Hvis du prøver på sidstnævnte, vil du komme til at opdage mange konstante mangler. Hvis du specifikt går efter en eller to ting, vil du gøre det meget mere overskueligt for dig selv, og du vil tilbyde et bedre produkt.

Til dig med gris

Alene det at have grise kan være en stor udfordring, da der er rigtig mange elementer, der skal gå op i en højere enhed. De skal avles rigtigt, og de skal have den rigtige vægt, når de skal sælges. Der er rigtig meget udstyr i denne proces, og du har måske aldrig hørt om en grisevægt før, men du kommer til at bruge den, når du skal sikre dig, at dyrene er klar til at blive solgt eller slagtet.

Vær gode venner med naboerne

Ude på landet er man meget sig selv. Og man er ofte langt fra naboer, hvorfor din gård vil være oplagt for tyve. Få et godt naboskab op at køre, så I alle sammen ved, hvem der kommer ud og ind af området.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *