Press "Enter" to skip to content

Hos Bikesport.dk finder du cykelhjelmen til dit behov

Man skal faktisk ikke mange år tilbage, før der blev set mærkeligt til en, hvis man var iført cykelhjelm. Nu er er det heldigvis lige omvendt, og det er svært at forestille sig cykelryttere og andre på en cykel køre uden cykelhjelm. Men det er vigtigt at have den rette cykelhjelm, der passer til lige præcis dit behov. Bikesport.dk er blandt de største danske cykelshops online med et sortiment af kvalitetsprodukter indenfor alt, du skal bruge både som cykelrytter, men også som almindelig cyklist. Dette gælder også, når det handler om cykelhjelme. Sortimentet omfatter cykelhjelme til mænd, kvinder og børn, og der leveres oftest indenfor 1-3 dage.

Sortimentet af hjelme omfatter børnehjelme, voksenhjelme, hjelme til BMX og skate, MTB hjelme, racerhjelme og faktisk også de specifikke hjelme specielt designet til tidskørsler. Blandt sidstnævnte kan nævnes de eftertragtede advantage hjelme fra Giro med deres karakteristiske udseende. Men også fra Scott kan du få nogle super aerodynamiske hjelme i webshoppen. Er det en racerhjelm du søger, så kan du via Bikesport.dk vælge mellem et stort udvalg fra producenter som Abus, Bell, Giro, Scott og også Suomy. Cykelhjelme designet til skate og BMX er de senere år blevet populære at bruge i mange forskellige sammenhænge. Bikesport.dk fører skaterhjelme i super cool farver fra brands som Abus, Bell, Melon og de populære Nutcase. Du kan naturligvis også få hjelme med det ekstra features, til at tage mudder og lignende, som det kræves af en MTB hjelm. Dette både fra Giro og fra Bell. 

Bikesport.dk har også et super godt udvalg af børnehjelme. Både designet i farver, der passer til piger, men også i lidt mere råt design til drengene. Specielt fra Abus kan du i shoppen finde rigtig mange lækre børnehjelme, som passer til det du søger.

Men generelt er Bikesport.dk stedet, hvor du finder alt til dig, der cykler. Både hvis du bruger cykling som træning, men også hvis du blot bruger din cykel som transportmiddel. Du kan finde alle komponenter du har brug for, du kan finde det tøj du skal bruge, men naturligvis er det også stedet at handle, når du skal have ny cykel.