Press "Enter" to skip to content

Hjælp til gården? Her er tre typer udstyr, du bør investere i

At have en gård med alt, hvad der hører til af dyr og udstyr, er ikke så nemt igen. Der er mange ting at forholde sig til, og når man tror, at man er færdig, er der altid noget nyt at tage fat på. Vi giver dig her bud på nogle genstande, som kan hjælpe dig med at gøre hverdagen en smule lettere og mere bekvem for både dig og dyrene.

Kalvehytter

Det er helt normalt, at der i løbet af året vil komme nye kalve til stalden, og de skal have nogle lidt anderledes forhold end køerne for optimal pleje. Hertil skal du bruge det, der hedder kalvehytter, som er områder, hvor de bedre kan færdes og vokse under de bedste forhold.

Grisevægt

En grisevægt kan bruges til de fleste typer af kreaturer, men de omtales grisevægte, fordi grisenes vægt er afgørende for, om de skal sendes til slagtning eller ej. En grisevægt er smart, fordi dyrene selv går op på vægten, da de naturligvis godt kan være ret tunge. Når dyrene er trådt op på vægten, lukker man lågen, og så kan man se vægten på maskinen.

Staldvinduer

Heste er store dyr, som opholder sig mange timer indendørs ad gangen. Derfor benytter man sig ofte af særlige vinduer og døre til hestefolde, som kan slås ud i toppen, så hestene kan kigge ud. Det giver frisk luft og andet end bare stald at kigge på for de store dyr. Og bare rolig – der er ingen chance for, at de kan hoppe ud af vinduet.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *