Press "Enter" to skip to content

Herman Miller Embody – det ypperste inden for kontorstole

De fleste, som har arbejdet professionelt med kontormøbler, kender Herman Miller som den ukronede konge af lækre, ergonomiske kontorstole. Mest berømt er den ikoniske Herman Miller Aeron, som har vundet adskillige priser, og er kåret som Verdens Bedste Kontorstol. Men vidste du, at Aeron langt fra er den enste kontorstol, som Herman Miller har frembragt?

Herman Miller Embody – næste generation af ergonomiske og æstetiske kontorstole

I hælene på den klassiske Aeron følger nemlig den nyskabende og mindst lige så interessante Herman Miller Embody – fremtidens kontorstol. Embody, som er designet til de mange timers stillesiddende arbejde, inspirerer og stimulerer kroppen til variation og bevægelse. Stolens intelligente design tager udgangspunkt i den manglende fysiske harmoni mellem menneske og teknologi, og udnytter samtidig moderne teknologi til at skabe den perfekte arbejdsstilling i et dynamisk miljø.

Bevar din sunde kropsholdning med Herman Miller Embody

Med en Embody kontorstol fra Herman Miller behøver du ikke at bekymre dig om stive led og ømme muskler efter en lang arbejdsdag i siddende positur. Embody er udviklet i samarbejde mellem mere end tyve medicinske specialister, PhD’er i biomekanik samt fysioterapeuter og specialister i ergonomi, for derigennem at skabe den optimale kontorstol. Embody sætter nye standarder for trykfordeling, naturlig holdning og understøttelse af sund bevægelighed.

Få en sundere sidde stilling med Herman Miller Embody

De mange indstillings muligheder gør stolen fleksibel, så du kan tilpasse stolen til din krop i stedet for den anden vej rundt. Ryggen på stolen, som giver den dens spektakulære udseende, er designet som en menneskelig rygrad, med fleksible ”ribben”. Ryggen kan positioneres, så den er i harmoni med din egen rygrads naturlige kurvatur, så du opnår en afbalanceret positur. Ryggen på stolen justerer sig automatisk, når du skifter stilling, således at stolen til et hvert tidspunkt er behagelig og giver en støtte, som forbliver konstant, uanset om du læner dig forover eller bagover. Sædet er designet til maximal støtte, samtidig med at der er luft gennemstrømning og tilpasning til din bagdels facon – ikke omvendt.

Køb Herman Miller Embody billigt hos Value Shop

Value Shop har specialiseret sig i at opkøbe og istandsætte bruge herman Miller kontorstole, som her kan du få den lækre Herman Miller Embody til en brøkdel af den pris, du ville skulle give for den fra ny. Stolen er sat i stand, så den fremstår som ny, og du kan selvfølgelig bestille alt originalt Herman Miller tilbehør gennem valueshop.dk