Press "Enter" to skip to content

Guide til badeværelset: 3 tips til indretning

Står du foran en større renovering af dit badeværelse, men ved du ikke helt, hvordan du skal gribe det an? Det er en stor beslutning, når badeværelset skal laves om, da det koster mange penge. Derfor skal resultatet helst sidde i skabet første gang. Vi kommer i denne artikel med tre bud på, hvordan du kan indrette dit nye badeværelse uden at skulle gøre det om.

Tænk over dine badvaske

En badvask er et bærende element i indretningen på dit badeværelse, og du kan få flotte resultater med både at gøre noget ekstravagant eller noget simpelt og minimalistisk. En ting er dog sikkert: Du skal vælge badvaske, der har plads nok til, at du ikke bliver frustreret over at stå og vaske hænder hver gang. Hvis badeværelset er stort nok, kan det også være ideelt med to vaske eventuelt.

Håndklædeholder

I en tid som denne, hvor vi bekymrer os rigtig meget over, hvilke bakterier vi giver videre, så er det god stil at tænke over, hvordan vi bruger vores håndklæder. Der gemmer sig nemlig mange bakterier i disse, og med en håndklædeholder kan det gøres meget klart, hvem der har hvilke håndklæder. Det er især brugbart for gæster, som ofte kan være i tvivl.

Bademåtter

Hvis du ikke har gulvvarme, kan det føles rigtig koldt at træde ud af den varme bruser om morgenen og ud på det kolde gulv. Med bademåtter kan du komme dette problem til livs, men du skal bare lige huske at gøre dem skridsikre, så de ikke bliver påvirker af det måske våde gulv, som der jo er i et vådrum.