Press "Enter" to skip to content

Guide: 3 karriemuligheder for dig

Er du ung og ikke helt klar over, hvad du egentlig gerne vil med dit liv? Så er der ingen, der bebrejder dig. Det er en kæmpestor beslutning, som man kan nå at fortryde mange gange, inden man er færdig med sin uddannelse. Mange har det som dig, og derfor skal du ikke føle dig dum, hvis du ikke er helt sikker. Vi giver dig her tre bud på uddannelser, du kan tage.

Transport og logistik

Inden for transport og logistik kan du blive rigtig mange ting på mange forskellige planer. Vil du gerne arbejde med forretningsudvikling, HR, være chauffør eller stå for dokumenthåndtering og alt det juridiske arbejde, er der masser af jobs til dig. Særligt inden for spedition og shipping er der mange muligheder, da vi eksporterer mere, end vi nogensinde har gjort før.

Bliv personlig træner

Er du en haj i fitness, og elsker du at give ud af gode råd, når du står og pumper jern? Personlig træner er en måde at gøre ens hobby til en levevej på, og selvom der er mange om buddet, er der også rigtig mange, som søger hjælp til, hvordan de kan komme i bedre form igen – eller bare i bedre form generelt.

Kommunikation

Vi vælter os i online handel, og næsten alle former for markedsføring foregår på nettet. Hvis du er skarp på kommunikation, hvad end det er i tekst eller grafik, kan du helt sikkert finde et sted, hvor de kan bruge sådan en som dig. God kommunikation er i høj kurs og i den grad også vigtigere end nogensinde før.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *