Press "Enter" to skip to content

Gør det billigt: 3 tips til at bygge et hjem

Det er en stor beslutning at bygge et hjem fra bunden med alt, hvad der hører til. Men det er også sjovt at få lov til at spille Sims og designe alt fra bunden af, både selve huset men i særdeleshed også det indvendige inventar. Vi giver dig her gode råd til, hvordan du kan gøre det så billigt som muligt.

Lær basale kompetencer selv

Håndværkere er dyre, og selvom man gerne vil have gjort det rigtigt fra start, så er det ikke alting, som er så kompliceret igen, når der skal bygges til huset. Der er ting, som man sagtens selv kan lave med lidt hjælp fra nogle videoer samt uvildig sparring med folk, som ved noget om det. Du kan her spare rigtig mange penge, fordi du kun betaler for materialerne.

Led efter udsalg

Har du en klar plan om, hvordan dit hjem skal indrettes, så er der mange penge at spare ved at gå efter udsalg. Du kan starte rigtig tidligt, fordi det tager noget tid at bygge huset, så du kan hamstre tilbud i al den tid, som det foregår i. Hvad end du kigger efter lampe udsalg eller noget andet, er der mange muligheder.

Genbrug gør dit hjem personligt

Genbrug og antiksalg kan give dit hjem noget personlig kant, hvis du gerne vil undgå den kolde og skandinaviske stil, der går igen i mange danske hjem. Det er ofte meget billigt, og så kan du tilmed prutte om prisen, selvom det ikke er så god stil at gøre for de små butikker, der lever af det.