Press "Enter" to skip to content

Frugtordning giver sunde medarbejdere med meget energi

Det kan være svært at holde energien oppe hele dagen. Der er lang tid fra frokost, til dine medarbejdere går hjem ved 17-tiden. Det kan derfor være nødvendigt for dem at få noget at spise imellem tiden. Mange forfalder til at spise kage eller chokolade, fordi det kan være med til at give et hurtigt og højt energiniveau. Det er dog meget usundt at gøre det. Det vil give en energi hurtigt, men får derefter ens blodsukker til at falde drastisk. Man ender derfor med at være mere træt, end man var, før man tog noget at spise.

Det kan derfor være en god ide med en firmafrugtordning. Den gør, at dine medarbejdere hele tiden har adgang til frisk frugt. På den måde  kan de holde energiniveauet oppe på en sund måde uden at crashe i løbet af dagen. Det er derfor en god mulighed for dig og for dem.

Hvis du leder efter økologiske firmafrugtordninger til din virksomhed, kan du for eksempel se på frugtkurven.dk. De har specialiseret sig i at sammensætte frugtkurve til arbejdspladser. De har derfor mange forskellige at vælge imellem. Det gør, at I kan finde lige præcis den kurv, der passer til jeres afdeling.

I får frugten leveret til virksomheden i en kurv eller en kasse. I vælger selv, hvor ofte I vil have firmafrugten leveret. Det gør det muligt fuldstændig at tilpasse frugtkurven til jeres behov.

I kan få økologisk frugtkurve i flere forskellige størrelser. Det kan være kasser med mellem 25 og 100 stykker frugt i. Det giver dig en god mulighed for at finde en kasse, der passer til din virksomheds størrelse. Alle kurvene indeholder altid økologiske bananer, pærer og æbler. Derudover vil der også være et udvalg af sæsonens frugter i. Det gør, at der er noget afveksling i, hvad I får af frugt, samtidig med at der er nogle kendte klassikere.