Press "Enter" to skip to content

Find smukt og funktionel brugskunst online

Hos Fru Nips finder du et bredt udvalg af brugskunst online. Fra komforten i dit hjem kan du søge efter utallige af yndigt, elegant eller industrielt brugskunst, som passer til lige præcis din stil. Gå på opdagelse allerede i dag, og find lige det, du står og leder efter.

Funktionalitet og holdbarhed

Hos Fru Nips går vi højt op i at vores produkter er af høj kvalitet, så du kan få glæde af dem i lang tid fremover. Derfor kan du trygt shoppe blandt vores smukke varer og vide, at det du får ind ad døren, er holdbart og slidstærkt. Vi har blandt andet flere produkter til køkkenet såsom en smuk retro vægt fra PLINT, som kan holde til at komme i opvaskemaskinen. Vi har også de fine og miljøvenlige metalsugerør i vores sortiment, som du kan bruge år efter år. Lige meget hvad du søger, så finder du det i den bedste kvalitet hos os.

Skru op for hyggen

Skru op for hyggen med smuk og flot brugskunst købt online. Lige meget om du søger fine tæpper i nedtonede farver, stearinlysholdere til altanen, der beskytter flammen mod vind og vejr, eller om du måske søger håndsæbedispensere i fransk romantisk stil, så finder du det her hos os. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for hvilke smukke stemninger, du kan skabe med den rigtige brugskunst i dit hjem.

Spørgsmål og henvendelser

Har du spørgsmål eller andre henvendelser til vores produkter eller services, så er du altid velkommen til at kontakte os per telefon eller mail. Vi leverer indenfor 1-3 hverdage og du får gratis levering, når du bestiller for mere end 499 kr. Tag et kig i vores brede udvalg allerede i dag og find lige præcis det, du leder efter.