Press "Enter" to skip to content

Find dit næste projekt hos en online hobby shop

Hvis du er vild med kreative projekter, håndarbejde og hjemmelavede sager, så skal du kigge med hos BB Hobby. Som navnet indikerer er det en hobby shop, så her finder du helt sikkert noget til dit næste kreative projekt. Måske skal du lave bordkort til et bryllup eller en konfirmation, måske er du ved at kreere fine takkekort, eller måske er du bare vild med at lave fine dekorative kort. Find sager til dit næste projekt hos BB Hobby. Med deres online hobby shop kan du nemt udforske alle deres hobby artikler.

En hobby shop med det hele

På BB Hobbys online hobby shop byder sortimentet på et ocean af muligheder, der gør det nemt for dig at udfolde din kreativitet. Her finder du nemlig værktøjer såsom lim, tape og Pergamano nåle, men også materialer som karton, papir, kuverter og rhinsten. Du kan finde alt til det lille, såvel som store projekt. I udvalget finder du også diverse opbevaringsmuligheder, som cellofan poser med limluk i forskellige størrelser, som bruges til at beskytte f.eks. fine, hjemmelavede kort. Af opbevaringsmuligheder er der også et penalhus med plads til 40 tuscher, eller opbevaring af andet hobby værktøj. Besøg deres online hobby shop og bliv inspireret af de mange muligheder.

En erfaren ’’hobbyist’’

Bag BB Hobby gemmer der sig en hobby ildsjæl. Hun stiftede sin hobby butik for over ti år siden og har selv prøvet næsten alt indenfor hobby området. Den største interesse er dog kort og Pergamano, som hun har specialiseret sig i. Hun er endda autoriseret underviser i Pergamamo. Udover at du kan købe alt i hobby artikler, kan du også deltage i kurser og hyggeaftener hos BB hobby efter aftale.