Press "Enter" to skip to content

Farmorsoutlet.dk

Farmorsoutlet.dk har været en netbutik siden 2011. Farmorsoutlet.dk sælger tøj til børn, der er født for tidligt. Deres fokus ligger på præmatur tøj, da det netop er svært for mange at finde tøj til for tidlig fødte, hvor tøjet både er i god kvalitet, og som samtidigt er billigt.

Hos Farmorsoutlet.dk finder du et stort udvalg af præmatur tøj. De har blandt andet bodystockings, heldragter, sparkedragter, kjoler, bukser og huer samt meget andet.

Deres tøj er fra kendte mærker som Fixoni, Boowoo, Tiny Me og Blue suede Moose. Deres tøj er af god kvalitet. Det består nemlig af 100 % bomuld, samt det er økologisk. Ved at købe tøj fra et af disse mærker, så sikrer du, at dit barn får det bedste af det bedste.

Hvis du mangler tøj til et kuvøsebarn, så kan du leje tøj hos Farmorsoutlet.dk

Du kan leje en pakke med tøj, som indeholder 2 specialsyet bodystockings samt 2 specialsyede natdragter uden fødder. Når du er færdig med at bruge tøjet, så sender du det retur. Derefter vil du modtage en rabatkode, hvor du kan spare 20 % på dit næste sæt babytøj.

I 2014 begyndte Farmorsoutlet.dk blandt andet at sælge legetøj. De har legetøj til flere forskellige aldersgrupper. Til helt små børn er der blandt andet bamser, gåvogne, hammerbræt og sutteklud. Til de lidt større børn er der blandt andet dukker, loom bands, rørperler og trehjulede cykler.

Udover tøj og legetøj, så sælger de også baby- og børneudstyr. Der kan du blandt andet finde natlamper, sengetøj i baby- og juniorstørrelser, service, sutter, puslemåtte, rejseseng og selepude samt meget andet baby- og børneudstyr.

Derudover sælger de også Trunki, som er kufferter til børn og skridsikre sokker.

Hos Farmorsoutlet.dk går de meget op i at yde en god kundeservice. Derfor har du mulighed for at ringe til dem, hvis du har spørgsmål omkring nogen af deres varer.