Press "Enter" to skip to content

Et lækkert hamsterbur til din bedste ven

Ønsker du kun det bedste for din lille gnaver? Så skal du investere i et herligt hamsterbur i god kvalitet, så den lille gnaver kan få et godt og aktivt liv. Et hamsterbur kan være med til at holde din gnaver stimuleret, så den kan leve et herligt hamsterliv. Hos Avifauna har vi netop sådanne hamsterbure.

Hamsterbur med spræl i

Ønsker du et hamsterbur, som er fuld af pang og sjov? Så tag et kig på vores fine og farverige blå hamsterbur, som er helt perfekt inde på børnenes værelse. Det blå hamsterbur har klare små tunneler, hvor den lille gnaver kan løbe frem og tilbage. Dette skaber glæde for både hamster og ejer. En af tunnelerne fører hamsteren op over buret, hvilket giver den en større følelse af frihed. Det blå hamsterbur kommer med to etager, hus og hjul. Er du mere til neutrale farver, så har vi også et hamsterbur i sorte og brune farver, som passer ind i de mere voksne omgivelser. Dette bur er med tre etager, samt seks tunneler og et hamsterhjul, så din hamster har masser af plads og ting at give sig til. Det indeholder naturligvis også et lille hus, hvor din hamster kan slappe af i skjul.

Alt til din gnaver

Udover et hjem til din gnaver, så finder du også alt tilbehøret hos Avifauna. Vi har både drikkeflasker, gnaverspåner til at holde din gnavers hjem rent og tørt, samt foder. Hos Avifauna går vi op i at have kvalitetsprodukter, så du kan trygt handle hos os. Hvis du har spørgsmål til vores produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os telefonisk eller over mail.