Press "Enter" to skip to content

Et fortelt giver dig mere plads på campingferien

Det kan være trangt, når hele familien tager af sted på campingferie sammen. Det kan derfor være en god ide at sætte et fortelt på campingvognen. På den måde får I noget mere plads og ikke mindst et ekstra rum. Det gør, at der er noget mere plads til, at alle kan være der, og at der er nogle, der kan gå for sig selv, hvis de gerne vil have lidt fred og ro. Det er en rigtig god mulighed for jer alle sammen. 

Hvis I leder efter et god fortelt, er det en god ide for jer at overveje et Isabella fortelt. Det er fortelte af en rigtig god kvalitet, som du blandt andet kan købe hos campingudstyr.dk. Isabella forteltene er lavet i Danmark og er i en rigtig god kvalitet. De er altså for dig, der ikke vil gå ned på udstyr, når det kommer til din campingferie. De har lavet en lang række forskellige modeller, så der er et til dig, lige meget hvordan du foretrækker at tage på campingferie. Det er altså et fortelt for alle lige fra rejsecampisten til fastliggeren. 

Hvis du ikke ønsker et stort fortelt foran campingvognen, har Isabella lavet et delfortelt. Det dækker altså kun en del af campingvognen, men giver jer stadig et lille ekstra rum, hvor I kan opbevare nogle ting eller opholde jer, hvis det regner, eller I har brug for skygge. 

De har også lavet et vinterfortelt til dig, der godt kan lide at campere hele året. Forteltet er lavet i et kraftigere materiale og med en minimal hældning på taget, så der ikke kommer til at ligge sne. Du kan også købe et termoloft til forteltet, så det bliver bedre isoleret. 

I den helt anden grøft er et solsejl, der bare er lavet til at give jer noget skygge midt på dagen, når solen bager ned om sommeren.