Press "Enter" to skip to content

Back on track tilbud lige nu hos Bot-shop.dk

Det er skønt at ride hele året, også på de frostklare vinterdage, hvor luften er ekstra frisk, og der er den helt særlige stilhed, som kun findes, når alting er dækket af et tykt lag pudret sne. Rideture i frostvejr kan dog være en blandet fornøjelse – kulden sætter sig i de udsatte områder som knæ, nakke, skuldre, fingre, håndled og lænd, og er du i forvejen øm og stiv i leddene, kan kulden forværre smerterne. Du har måske gigt eller tidligere skader, og her er det klog at undgå at udsætte de ramte områder for kulde og frost.

Lige nu har Bot-shop.dk et super Back On Track tilbud. Med den nyskabende produktlinje Back On Track kan du trygt nyde dine rideture i naturen, også i frostgrader. Den innovative teknologi, som Back On Track bygger på, sikrer, at du kan holde varmen, selv i ekstrem kulde. Teknologien bygger på mikrokeramiske partikler, som er bygget ind i bandager og beklædning, og som reflekterer kropsvarmen, således at du undgår nedkøling på de udsatte områder. Hos Bot-shop.dk fører vi det fulde Back On Track varesortiment, som tæller såvel beklædning til rytter og kusk som bandagering, sadelunderlag og dækkener til din hest – ja, selv hunden er er tænkt på hos Back On Track!

Inden for rytterbeklædning finder du blandt andet gode tilbud på sikkerhedsudstyr, tøj og bandager. Med en ridehjelm fra Back On Track kan du holde varmen omkring hovedet, som nok er det mest kuldefølsomme punkt, og håndledsvarmere, knæ- og albuebind sikrer, at dine led ikke bliver ømme og stive. En sikkerhedsvest med reflekser sikrer, at du kan ses i mørket, når du rider ud tidligt om morgenen eller sent om aftenen. Og din hest skal da ikke snydes: Et lækkkert, blødt sadelunderlag, ligeledes med keramiske mikropartikler, garanterer at rideturen også er en behagelig oplevelse for din hest.