Press "Enter" to skip to content

3 tips: Skab den perfekte have

Vi drømmer alle om den perfekte have, men vi har desværre alle ikke lige grønne fingre. Dog behøves du heller ikke have styr på dine tulipaner for at skabe den perfekte have – der er mange måder at føle sig tilpas i haven på. Vi giver dig her tre tips til, hvordan du indretter en have, som du vil være tilfreds med mange år frem.

Få sten ind i haven

Det kan lyde lidt underligt, når vi siger, at noget kan blive for grønt, men det kan det godt. I stedet for at alt skal være planter og buske, så overvej, om du ikke bør anlægge nogle sten for at bryde den altoverdøvende flora. Du kan eksempelvis bruge granitskærver til at anlægge små stier og lignende i din have. Det er en fantastisk kontrast, som i øvrigt også har en praktisk fordel.

Anlæg en dam

Hvis du gerne vil tiltrække dyr og skabe et fantastisk udendørsliv i din have, bør du uden tvivl anlægge en lille dam. Vand er essentielt for alle levende væsner, og hvis du ikke bor i nærheden af søer og vand, vil du få besøg af både store og små dyr, som vil sætte stor pris på, at du gør noget godt for dem.

Hold altid græsset trimmet

En anden måde at skabe en kontrast på er ved, at dine store beder står smukt i baggrunden, mens græsset i sig selv er perfekt slået ned. Det giver et utroligt moderne og stilrent udtryk, som vil give dig den der fornemmelse af hjem, som man godt kan mangle i sin have.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *